v -heden 1 het dwaas-zijn, uiting van dwaasheid: wat een ~!;2 dwaze handeling, gedachte enz.: allerlei -heden uithalen

Een dwaas kan meer vragen...

Dan wij kunnen antwoorden. Desondanks zullen we toch een poging wagen

FAQ

Hoewel we ons best doen om op de site zoveel mogelijk informatie te verstrekken, komt het voor dat men iets soms niet kan vinden of dat sommige dingen niet duidelijk zijn. Hieronder staan een aantal beknopte vragen en antwoorden die regelmatig aan bod komen.

Moet ik het hele weekend aanwezig zijn?
Nee! Je mag het hele weekend aanwezig zijn. Maar als je alleen zaterdag, of vrijdag+zaterdag avond, of op andere momenten aanwezig wil zijn dan mag je dat gelukkig helemaal zelf bepalen. Als je je aanmeld mag je komen en gaan wanneer je maar wil.

Van wanneer tot wanneer is het precies?
Vrijdag 12 juli ben je welkom vanaf 20:00u. De deuren gaan open vanaf 19:00u. Zondag 14 juli sluit de LAN om 12:00u. Als je langer blijft mag je uiteraard meehelpen met opruimen 8-)

Is er nog voldoende plaats?
Jazeker. Onder het aanmeld formulier zie je hoeveel mensen zich reeds hebben aangemeld. Zolang het formulier er staat kunnen er altijd meer mensen bij. In principe is de zaal groot genoeg om 25 deelnemers in te proppen, maar we houden rekening met iets minder dan dat.

Kan ik contant betalen?
Dat kan, maar doe ons a.u.b. een groot plezier en maak het van te voren even over. Dan weten we namelijk precies waar we aan toe zijn. We moeten immers een en ander inkopen aangezien er bij de prijs snacks en eten inbegrepen zijn. Daarom kost het aan de deur contant €25,- en als je het vooraf betaald €20,-.

Welke spellen worden er gespeeld?
Zie mainpage voor de lijst met spellen. In principe bepalen de bezoekers wat er gespeeld gaat worden. Vanuit de organisatie zullen wij echter Unreal Tournament (die uit '99) en Serious Sam trekken. Maar nogmaals, speel waar je zin in hebt of doe mee met wat anderen spelen. Je bent vrij als een vogeltje. Heb je geen van de spellen op de mainpage? Geen probleem, alle spellen zijn vrij beschikbaar (DRM-vrij). Wij regelen dit voor je.

Is er een supermarkt en/of snackbar in de buurt?
Jazeker, meerdere zelfs. Op loop afstand heb je de beschikking over een Boni en AH. Tevens zijn de Italiaan, Chinees, Turk en Snackbar met de benenwagen bereikbaar. Uiteraard leveren zij ook via Thuisbezorgd.nl Denk er even aan als je boodschappen gaat doen dat je alles mee de ruimte in mag nemen. Tip! Neem je eigen koelkastje mee, het wordt misschien wel warm 8-)

Wat staat er op het menu?
De Dimmu Burger van de bebaarde barman!
Het diner zal bestaan uit pizza! Je kunt van te voren opgeven of je mee-eet. Kosten: 5 hele euro’s! Je mag hier gebruik van maken, maar je mag natuurlijk ook zelf iets regelen (snackbar, thuisbezorgd, chips of bammetjes mee).

Mag ik mijn eigen server, gamestoel, console, etc. meenemen?
De ruimte is beperkt. Vraag even van te voren.