v -heden 1 het dwaas-zijn, uiting van dwaasheid: wat een ~!;2 dwaze handeling, gedachte enz.: allerlei -heden uithalen

Een twee drie... 4!


Om er voor te zorgen dat we onze favourite games zo goed mogelijk kunnen spelen zullen er van Dwaasheid uit een aantal gameservers aanwezig zijn.

Mocht je hier brilliante toevoegingen voor hebben laat het ons dan even weten.

Eigen server?

Als je zelf een server hebt die je graag mee wilt brengen dan is daar gelegenheid voor. We hebben nog genoeg plaats om je server op onze gigabit backbone aan te sluiten zodat je server gegarandeerd voldoende bandbreedte heeft om z'n werk te kunnen doen.

server

Games

Er zijn in ieder geval twee dedicated servers aanwezig welke meerdere games kunnen gaan hosten. Op dit moment zijn dat UnrealTournament(UT) met de Mr. Pants Excessive Overkill mod, UT met de Dr. Strangelove mod en BattleField 1942 - Desert Combat.

Momenteel zijn we bezig met het opzetten van nog een extra server voor Serious Sam SE en Serious Sam 2.

Als je graag andere dedicated servers wilt zien op Dwaasheid laat het ons dan gewoon even weten


De Nachos server zal wederom worden ingezet voor het zware werk. Deze beschikt over een heleboel TB aan opslag, 8GB intern geheugen en een Core 2 Quad om de boel vooruit de jagen. De andere server is nog niet helemaal bekend maar beschikt voor zover we weten over een Pentium Dual Core @ 4GHz met 8 GB. Het hosten van nog meer servers zal in ieder geval geen problemen opleveren aangezien de load van de huidige games de servers niet echt kan boeien