v -heden 1 het dwaas-zijn, uiting van dwaasheid: wat een ~!;2 dwaze handeling, gedachte enz.: allerlei -heden uithalen

Maar wat is het nou precies?

Dwaasheid is een van de betere LAN-parties in Nederland. Ongeveer 1x per jaar verzamelen we een leuke groep mensen om met zn allen een weekendje lekker te gamen.

LAN-party

Dwaasheid is een LAN-party die tot 2010 ongeveer eenmaal per jaar werd gehouden in Nijkerk. Sinds 2000 hielden we elk jaar een steeds meer gezelligere dwazigerere eh en af een toe beetje vreemde LAN-party. Hierbij nemen de bezoekers hun eigen PC mee en gaan ze een weekend lang games spelen met en tegen andere mensen die dwaas genoeg waren om hun loodzware computer mee te zeulen.

We proberen om mensen niet het hele weekend achter hun beeldscherm gekluisterd te laten zitten, maar om ze ook wat andere dingen te laten doen. Er is een gezellige bar met een bebaarde barman, en een relax-hoek met (retro) consoles. Dit maakt dat deze LAN-party ook leuk is voor mensen die minder houden van pc games

Naast gamen komen er ook de nodige nerds naar Dwaasheid om te patsen met hun PC hardware. En er komen er ook ''normale'' mensen naar Dwaasheid zodat je niet bang hoeft te zijn dat er niemand is om gewoon gezellig mee te kletsen. Kortom, ook als je geen hard-core gamer bent, kom naar Dwaasheid want het wordt weer reuze gezellig.